• Επικοινωνια 210 9916408

LUX Clean

Λίγα λόγια για μάς

Η LUX CLEAN είναι μία ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία καθαρισμού και από τις πιο σύγχρονες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Προσφέρει εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθαρισμού, απολύμανσης και ελαιοχρωματισμών, οι οποίες απευθύνονται σε επαγγελματικούς χώρους, γραφεία, πολυκατοικίες, οικίες, φροντηστήρια, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κ.λπ.

Η στελέχωση της εταιρείας μας, από έμπειρο και ικανό προσωπικό με πολύχρονη πείρα και συνεχή κατάρτιση καθώς και η πρωτοποριακή τεχνογνωσία μας, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Γνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας συμβάλλει ενεργά στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε οποιοδήποτε επίπεδο και γι’ αυτό η συνεχής εκπαίδευση και ασφάλεια του προσωπικού της εταιρείας σε όλους τους τομείς αποτελεί βασικό μας μέλημα.

icon

Αρχές

Πρωταρχικό μέλημά μας είναι να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι απο τις υπηρεσίες μας.

Σεβόμαστε τον πελάτη μας και τον χώρο του, σαν δικό μας .
Φροντίζουμε και ενημερώνουμε το προσωπικό μας ωστε να
ανταποκρίνεται άριστα στις απαιτήσεις των εργασιών μας.
Σεβόμαστε το προσωπικό μας και τους συνεργάτες μας.
Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

icon

Ανθρώπικο δυναμικό

Το προσωπικό μας αποτελείται απο: 20 καθαρίστριες οι οποίες είναι εκπαιδευμένες για όλους τους τύπους καθαρισμού, εξειδικευμένες για να επιδεικνύουν την δέουσα προσοχή σε ευαίσθητες συσκευές οπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές κ.ά.,
2 τεχνίτες χειριστές μηχανημάτων καθαρισμού μαρμάρων και ειδικών πατωμάτων, 2 ελαιοχρωματιστές και 11 οδηγούς.
Όλοι τους είναι άτομα έμπιστα και εχέμυθα και ακολουθούν τους κανόνες που έχουν συμφωνηθεί για την διαδικασία του καθαρισμού του χώρου σας.

Εξοπλισμος

avatar

Μηχανοκίνητος εξοπλισμός

Μεταφορικά μέσα


avatar

Στατικός εξοπλισμός

Προϊόντα φιλικά προς το περιβάλον